Ritu Wears Big life

A rigorous process of design and standardization has seen culmination in the Biglife store. Aware of the very strong fashion mix, Biglife shared a brief “wanting more authority” and sophistication’, to attract the younger customers while retaining their existing clientele. A dramatic and theatrical window display has been consciously created in the entire extent of the shop front.  Here is a combination of two floors of retail space that feature wide aisles, new lighting systems, merchandising vignettes and a light color palette. A neutral color palette creates a soothing environment, emphasizes merchandise and combines with strong accent colors to create focal points.

Location:   Ghaziabad, Uttar Pradesh

Area:   9706 sq.ft.

Client:   JDS Apparel Ltd

Year:   2012



;