Enrich Office & Academy

The client brief called for a vibrant, yet relaxing, space that evinces the brand’s ethos of consistency in terms of deliverance, creativity and pioneering ideas. Moving away from an ad-hoc approach to space increments, that typically accompanies the growth of an organization, commemorating twenty years of the brand, the Head office and the academy finally are located within the same space. The space uses a warm and grounded design strategy, centered around wood as a material, and renders a sophisticated look without cluttering the floor space- keeping the space simplistic, open and functional. The overall design celebrates the concepts of renewal and serenity. The unfinished concrete walls and ceiling blends an eclectic approach to create an interesting contrast, when paired with soft-edged furniture.

Location:   Mumbai

Area:   8664 sq ft

Client:   Mr. Vikram Bhatt

Year:   2017



;