Stan Max

Offering apparel and fashion accessories, Stanmax covers an area of 28000 sq.ft. catering to all lifestyle categories spread across four floors. The complete showroom is a combination of a dark brown backdrop with white highlights. The building was constructed with the idea of leasing different floors separately, and in parts, and no alterations to the structure were possible. The challenge was to design a single fa├žade, integrated by the lift tower and corridor at the corner and convert the complete building into a single homogenous entity, at the same time portraying the scale and grandeur of the store. Incorporating elements of large-format retail, into the notion of cohesive design, the store design successfully amalgamates the brand values into a contemporary aesthetic.

Location:   Dehradun, Uttarakhand

Area:   28000 sq.ft.

Client:   Mr Vinay Garg

Year:   2013



;